İzmir'den Londra'ya Danışmanlık

Towerlife Perakende Lokasyon ve Marka Danışmanlığı uluslararası projelerine devam ediyor. Londra Pizzeria Locale ile tanışıyor!

Perakende ve lokasyon danışmanlığı konusunda Türkiye’nin en bilinen ve önde gelen firmalarından biri olan Towerlife Perakende Lokasyon ve Marka Danışmanlığı son yıllarda yurtdışı projelerine daha fazla öncelik vererek ilerler durumda. Towerlife, danışmanlık verdiği markalarla yaptığı yurtdışı atılımlarına ve danışmanlıklarına bir yenisini daha ekliyor. İngiltere’de yaşayan Türk yatırımcı Mert Günşeber ile hayata geçirilen Pizzeria Locale, İngiltere’nin Watford bölgesinde çok yakında açılıyor.

Günşeber daha önce Towerlife danışmanlığında Mangal Plus markasını da hayata geçirmişti. Oldukça başarılı kurgulanan marka kebaplı menüsü ve yansıttığı Türk ruhu ile bugün hala bölgenin sevilen markalarından olma özelliğini koruyor. Pizzeria Locale için de aynı özeni gösteren Towerlife ve yatırım ekibi Türk imzası taşıyan yeni marka için de oldukça heyecanlı.

Pizzeria Locale’in menüsünde pizzanın yanı sıra makarna, salata, hamburger, kahve ve vitamin bar seçenekleri de take away ve paket servis konseptlerinde sunuluyor. Münüsünden logosuna ve paket tasarımlarına kadar Towerlife Marka Danışmanlığı tarafından hazırlanan Pizzeria Locale’in açılışına kısa bir süre kaldı. İlk şubesi Temmuz başında açılacak olan Pizzeria Locale, ilerleyen dönemde yeni şubelerle büyümeyi hedefliyor.

Kaynak: Son Kale İzmir

Sizi Hemen Arayalım Telefonunuzu bırakın uzmanlarımız arasın.
Zorunludur!
Zorunludur!
Teşekkürler. Talebiniz alınmıştır. En kısa sürede uzmanlarımızı sizi arayacaktır.